Názory a filozofování (jiné)

Vítězslav Soběhrd

Vážně vás poutají jen „populární“ témata, otřepávaná všemi? :-)

To je arogantní drzost, co... Překvapilo mne (dost), jak málo lidí „kliklo“ např. na článek, kde jsem - krom krátké „pohádky“ - nabídl v plen dvě ukázky z hudební autorské tvorby... Očekával jsem, že vzbudí zvědavost...(!) Jsem tu čerstvě, tepřiva se tu ohřívám a rozkoukávám; učím se, jak psát blog, aby to někdo četl, aniž bych se musel vzdát zamýšleného obsahu sdělení... :-) Vím, zatím má grafomanie, neodolávání nutkání narvat do článku „vše“, jakož i přehnaná složitost psaní a náročnost na čtení – za moc nestáli... Snad se zlepším .-), kupř. z „komprimátu“ témat „Tak jinak...“ zamýšlím udělat seriál s díly zaměřenými úzce na některé z nich (a je jich požehnaně), ...

5.8.2010 v 6:22 | Karma článku: 12.69 | Přečteno: 1083 | Diskuse

Vítězslav Soběhrd

Tak jinak… Proč svítí hvězdy?? Kde maj dobrý pivo?? Vaše znamení?

Kladu tuto otázku (1, 2, či 3??) – zejm. ženám (přiznávám) už spoustu, relativně spoustu?:-), spoustu let... Jaké byste očekávali odpovědi, popř. v jakém procentu? (aneb: „Di do pr*ele, k čemu mi to je??“...)

30.7.2010 v 13:18 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 2005 | Diskuse

Vítězslav Soběhrd

Myšlení (hloubání...) x Demokracie a komerční principy

Tentokrát článek ve zcela jiném duchu, stylu i způsobu napsání... Zamýšlel jsem nechat svá „vážná témata“ o něco na později, pomalu..., až se tu „otrkám“, ale především až (samozřejmě pokud) získám nějaké čtenáře a budu vidět, že to skutečně může mít nějaký smysl... Tlachání „do větru“ nemám rád, a nemám vskutku ani nejmenší potřebu vylévat si do prázdna duši na internet, ani si nějak „honit ego“ apod. (o mých úvodních příspěvcích a jejich motivech si myslete, co chcete .-), mohli by být i z těchto [a jejich] pomezi-řádek jasné... [samozřejmě zkusit zaujmout, vyzkoušet si..., atd.]). Poslední článek pana Karla Drábka zde mne inspiroval k výlevu :-) – na téma vlastně trochu jiné (odvozené), než o jaký prostě v onom šlo. A je to – jak už je asi zřejmo – téma, které jsem samozřejmě nastolit se chystal...

29.7.2010 v 8:30 | Karma článku: 6.48 | Přečteno: 657 | Diskuse
Počet článků 12 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1552

Kreativní individualista, chorobný perfekcionista, nenapravitelný filozofovač a Sisyfovský hledač absolutní moudrosti:-) (v každé oblasti a při zahrnutí rádoby zcela všech souvislostí a nuancí…). Bijec za ideje a principy z svého pátrání vzešlé, byť by i proti "zájmům" jeho stály. Též muzicivní rádobytvořič, rádobyplíhalovský kytarista, sem tam i textař.

Dál třeba hokejovej gólman (a příl. organizátor podobně postižených amatérů pražských…), na stará kolena zvažovač (mírně skeptický) zahájení zhola nerentabilního studia (umělá inteligence) a věnování se muzice (což baví jej as nejvíc) – to vše nejl. při nějakés nenáročné práci (hledám:-))… Světapojetí vědeckého, stavu znovusvobodného (nabídky potěší.-)), profese vyhořele programátorské, věk "robě Husákovo". Budoucnazření chronicky sinusoidního (lehká maniodeprese nevylučitelná), majetek (funds, realty, childs [dle dostupných zpráv], HIV [dtto]) negativní.

V diskuzích "vita.s".